Αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού

Πρόκειται για μια ανώδυνη και αναίμακτη, μη επεμβατική αισθητική θεραπεία που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Γίνεται με την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων (RF) στο πρόσωπο και το λαιμό που επιτυγχάνει την αναζωογόνηση και σύσφιξη του δέρματος, την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, τη μείωση του διπλοσάγονου, την λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων των ματιών και της περιστοματικής περιοχής.

 Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων (RF) θερμαίνει το χόριο αυξάνοντας τον μεταβολισμό των ινοβλαστών (των κυττάρων που παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ), προκαλώντας μ΄ αυτόν τον τρόπο νεοκολλαγονογένεση. Συγχρόνως οι ήδη υπάρχουσες κολλαγόνες ίνες συσπώνται με αποτέλεσμα την σύσφιξη του δέρματος. Με την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αρχίζει η αναδόμηση του δέρματος με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι, αρχίζει να αποκαθίσταται η ελαστικότητά του, η σφριγηλότητά του,  αρχίζουν να γεμίζουν οι ρυτίδες , να λειαίνονται οι λεπτές γραμμές, χωρίς να αλλοιώνονται οι εκφράσεις του προσώπου, να ανανεώνεται η επιδερμίδα και να ξαναβρίσκει την λαμπερή, υγιή, νεανική, βελούδινη όψη της.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ορατό από τις πρώτες εφαρμογές, χρειάζονται όμως περισσότερες συνεδρίες και σωστή συντήρηση για να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου. Εξαρτάται βέβαια και από την ηλικία και τον τρόπο ζωής της/του ασθενούς ( η μόλυνση, το κάπνισμα, το στρες είναι επιβαρυντικοί παράγοντες). Συνιστάται να εφαρμόζεται με τα πρώτα σημάδια γήρανσης για πρόληψη και αποτροπή της φθοράς του χρόνου.

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και οι ασθενείς επιστρέφουν αμέσως στις υποχρεώσεις και δραστηριότητές τους, καθώς δεν συνοδεύεται από ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοκκίνισμα, πόνο, μελανιές, σημάδια. Είναι απόλυτα ασφαλής και εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου.

Σας αρέσει;
Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •