Λιπογλυπτική – Σύσφιξη σώματος

Η πιο σύγχρονη, μη επεμβατική, ανώδυνη, γρήγορη, ευχάριστη και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Συνδυασμός τριών τεχνολογιών σε ένα μηχάνημα: υπερήχων, ραδιοσυχνοτήτων και vacuum.

Μέσω της δράσης των εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας προκαλείται καταστροφή των λιποκυττάρων της πάσχουσας περιοχής, μείωση λοιπόν του αριθμού τους και παροχέτευση του περιεχομένου τους με τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία. Εδώ υπεισέρχεται η τεχνολογία vacuum, το αποτελεσματικό μηχανικό μασάζ με αναρρόφηση, που διεγείρει το σύστημα παροχέτευσης, προκαλεί αποσυμφόρηση και αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας, οξυγονώνει τους θεραπευόμενους ιστούς,  απομακρύνει τις τοξίνες, μειώνει τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια και  βοηθά στην καταπολέμηση των οιδημάτων.

Συγχρόνως η δράση των υπερήχων ενισχύεται με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα, επιταχύνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού. Ταυτόχρονα οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες , προκαλούν παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσπαση των ήδη υπαρχουσών ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα την τόνωση των ιστών και τη σύσφιξη του δέρματος.

 Έτσι με τον συνδυασμό των τριών τεχνολογιών επιτυγχάνεται:

Λιποδιάλυση, μείωση τοπικού πάχους, απώλεια πόντων σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, γοφούς

Δραστική ελάττωση όλων των μορφών κυτταρίτιδας

Σύσφιξη του σώματος

Σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, αναίμακτη λιπογλυπτική

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες με διαρκή και προοδευτική βελτίωση. Δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία και δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας, ο/η ασθενής δηλαδή μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Σας αρέσει;
Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •