Μεσοθεραπεία

Ορίζεται ως η εισαγωγή στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, ουσιών κυρίως υαλουρονικού οξέος, βιταμινών, αντιοξειδωτικών, συνενζύμων, αμινοξέων, αλάτων με τη βοήθεια του ARTPEN (ειδικής συσκευής) προκειμένου να αντιμετωπιστούν η ξηρότητα και αφυδάτωση της επιδερμίδας και τα σημάδια γήρανσης όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι κηλίδες και το μέλασμα.

mesotherapia

Με τη μεσοθεραπεία διοχετεύουμε στις περιοχές που θέλουμε να βελτιώσουμε, συνήθως το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και τα μάτια, εκείνες τις ουσίες που καθώς γηράσκουμε, βρίσκονται σε έλλειψη, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, βιταμίνη Α και τις μεταφέρουμε στη στοιβάδα όπου γίνεται η θρέψη και η ανανέωση του δέρματος, εκεί  όπου δεν μπορούν να φτάσουν οι τοπικές κρέμες. Οι ουσίες αυτές ενυδατώνουν το δέρμα, διατηρώντάς το φρέσκο, νεανικό, υγιές, φωτεινό και σφριγηλό. Απαλύνουν  τις ρυτίδες και βελτιώνουν τους μαύρους κύκλους. Βοηθούν στην αντιγήρανση χωρίς επεμβατικό τρόπο, χωρίς αναισθησία, ανώδυνα και ο/η ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής. Η θεραπεία εφαρμόζεται  όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλους τους τύπους δέρματος.

Υπάρχει ορατή βελτίωση από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, με τα οφέλη να μεγιστοποιούνται αν συνδυαστεί με μικροδερμοαπόξεση, χημικό peeling, ραδιοσυχνότητες, vacuum.

Σας αρέσει;
Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •