Μικροδερμοαπόξεση

Μικροδερμοαπόξεση ή Microdermabration ή θεραπεία μικροκρυστάλλων είναι ένα είδος μηχανικού peeling, δηλαδή μια θεραπεία μηχανικής απόξεσης της επιδερμίδας. Πρόκειται για την εφαρμογή μικροκρυστάλλων στο δέρμα, με σκοπό τη βαθιά και επίμονη απολέπιση στα σημεία που έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Μ΄αυτόν τον τρόπο καθαρίζουμε βαθιά το δέρμα, μειώνοντας εντυπωσιακά την τραχύτητά του, τη λιπαρότητά του, διανοίγοντας τους πόρους, αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα, βελτιώνοντας τα σημάδια της ακμής,  τις δυσχρωμίες και τη μικροκυκλοφορία, απαλύνοντας τις λεπτές ρυτίδες,. Τα νεκρά φωτογηρασμένα κύτταρα που κάνουν το δέρμα θαμπό και ταλαιπωρημένο απομακρύνονται. Διεγείρονται οι ινοβλάστες του χορίου, παράγεται νέο κολλαγόνο και ελαστίνη που δίνουν στο δέρμα λάμψη, φυσική ανανέωση, υγιή, φρέσκια πιο νεανική όψη, ελαστική, βελούδινη υφή, πιο δεκτική στην απορρόφηση όλων των καλλυντικών. Καταπολεμούνται οι φθορές που υφίσταται το δέρμα από το πέρασμα του χρόνου.

dermoapoksesi

Η μέθοδος είναι απλή, γρήγορη, μη επεμβατική, ανώδυνη, αντιαλλεργική, χωρίς χημικά, απόλυτα φυσική, χωρίς να απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και παραμονή στο σπίτι. Πραγματοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου, σε όλους τους τύπους δέρματος και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η φορά με μεγάλη διάρκεια παράλληλα με την σωστή αντιηλιακή προστασία.  Η επανάληψη φυσικά βοηθά το δέρμα να διατηρεί τη ζωντάνια και τη λάμψη του. Εφαρμόζεται όσο συχνά το επιθυμεί η/ο ασθενής και μπορεί να συνδυαστεί με χημικό peeling, μεσοθεραπεία, ραδιοσυχνότητες επιφέροντας με αυτόν τον τρόπo μονιμότερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Σας αρέσει;
Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •